Partners

Livemuziek tijdens bruiloft-toast | bruiloft-receptie

Felicitaties ontvangen onder persoonlijke livemuziek

De plechtigheden zijn voltrokken en de spanning van jullie huwelijksceremonie is voorbij. Nu is het tijd om even bij te komen tijdens de toast en receptie. Jullie gasten staan in de rij om te feliciteren en een stukje van die zorgvuldig gekozen bruidstaart te proeven.

De romantische sfeer tijdens de ceremonie maakt plaats voor een feestelijker gevoel en daarbij hoort natuurlijk ook een aanpassing in de (live)muziek. Hieronder een repertoirelijst met feestelijke nummers die jullie kunnen verwachten wanneer ik op jullie toast of receptie de livemuziek verzorg.

Bruiloft DJ Combinatie
# Nummer Artiest
1 Father & Friend Alain Clark
2 Proud Mary Tina Turner
3 Hit the road jack Ray Charles
4 Girl From Ipanema Astrud Gilberto
5 The way you make me feel Michael Jackson
6 Sitting On The Dock of The Bay Otis Redding
7 Stand By Me Ben E. King
8 Just The Two Of Us Bill Withers
9 Fly Me To The Moon Frank Sinatra
10 ABC Jackson 5
11 The Way You Make Me Feel Michael Jackson
12 Bed I Made Allen Stone
13 Fast Car Tracy Chapman
14 Ain’t no sunshine Bill Withers
15 Uptight Stevie Wonder
16 Shape Of You Ed Sheeran
17 Valerie Amy Whinehouse
18 Wake me up Avicii
19 P.D.A. We Just Don’t Care John Legend
20 I Was Made To Love Her Stevie Wonder
21 Suspicious Minds Elvis Presley
22 Another Day Buckshot Lefonque
24 Bare Necessities Jungle Book

Livemuziek toast en receptie – Meer Informatie

Een live uitvoering van een van de bovenstaande liedjes maakt de toast en huwelijksreceptie voor jullie en de gasten extra speciaal. Natuurlijk is het ook mogelijk om verzoeknummers aan te dragen die ik voor jullie grote dag zal instuderen. Nog opzoek naar iemand om de livemuziek tijdens jullie toast en receptie te verzorgen? Neem dan contact met me op via het onderstaande formulier en ik help jullie graag verder. Meer informatie over mij is hier te vinden: over mij

Vriendelijke groet,

Khalil

Contact