Partners

Livemuziek tijdens bruiloft-toast | bruiloft-receptie

Felicitaties ontvangen onder persoonlijke livemuziek

De plechtigheden zijn voltrokken en de spanning van jullie huwelijksceremonie is voorbij. Nu is het tijd om even bij te komen tijdens de toast en receptie. Jullie gasten staan in de rij om te feliciteren en een stukje van die zorgvuldig gekozen bruidstaart te proeven.

De romantische sfeer tijdens de ceremonie maakt plaats voor een feestelijker gevoel en daarbij hoort natuurlijk ook een aanpassing in de (live)muziek. Hieronder een repertoirelijst met feestelijke nummers die jullie kunnen verwachten wanneer ik op jullie toast of receptie de livemuziek verzorg.

Bruiloft DJ Combinatie
#NummerArtiest
1Father & Friend Alain Clark
2Proud Mary Tina Turner
3Hit the road jack Ray Charles
4Girl From Ipanema Astrud Gilberto
5The way you make me feel Michael Jackson
6Sitting On The Dock of The Bay Otis Redding
7Stand By MeBen E. King
8Just The Two Of UsBill Withers
9Fly Me To The Moon Frank Sinatra
10ABC Jackson 5
11The Way You Make Me FeelMichael Jackson
12Bed I Made Allen Stone
13Fast Car Tracy Chapman
14Ain’t no sunshine Bill Withers
15UptightStevie Wonder
16Shape Of You Ed Sheeran
17ValerieAmy Whinehouse
18Wake me up Avicii
19P.D.A. We Just Don’t CareJohn Legend
20I Was Made To Love Her Stevie Wonder
21Suspicious Minds Elvis Presley
22Another Day Buckshot Lefonque
24Bare Necessities Jungle Book

Livemuziek toast en receptie – Meer Informatie

Een live uitvoering van een van de bovenstaande liedjes maakt de toast en huwelijksreceptie voor jullie en de gasten extra speciaal. Natuurlijk is het ook mogelijk om verzoeknummers aan te dragen die ik voor jullie grote dag zal instuderen. Nog opzoek naar iemand om de livemuziek tijdens jullie toast en receptie te verzorgen? Neem dan contact met me op via het onderstaande formulier en ik help jullie graag verder. Meer informatie over mij is hier te vinden: over mij

Vriendelijke groet,

Khalil

Contact