Live Muziek Bruiloft Ceremonie

Live muziek bruiloft ceremonie.

De trouwceremonie vormt het belangrijkste moment van een bruiloft.
Jullie onvergetelijke entree, het ja-woord, de ringen die worden uitgewisseld en het tekenen van de trouwakte. Om de trouwceremonie nóg persoonlijker te maken helpen wij graag dit moment met live muziek te omlijsten. De meeste van onze artiesten hebben een conservatorium-achtergrond en zijn thuis in verschillende stijlen zoals Jazz en Soul, maar ook Pop en Nederlandstalige muziek. Het repertoire per artiest vind je via onze Artiestenpagina.

Behalve livemuziek tijdens bruiloften verzorgen wij ook livemuziek bij een receptie, doop-ceremonie, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, congres, of andere gelegenheid. Heb je een vraag, wens, of wil je gewoon eens kennis maken? Neem dan Contact met ons op en we plannen graag een (video)call met jullie in. Zie ook Over ons voor wat achtergrondinformatie over Ceremoniemuziek.nl.

Contact opnemen Onze Artiesten

 • icoon playlist

  Liedjes

  Een selectie van nummers voor de ceremonie kunnen jullie vinden via onze artiestenpagina’s. Uiteraard is het indienen van verzoekjes ook mogelijk.

 • icoon speaker

  Inclusief apparatuur

  Op de dag zelf nemen wij de benodigde geluidsapparatuur mee, dit is bij de prijs inbegrepen. Jullie kiezen de liedjes en wij regelen de rest. Zo min mogelijk gedoe dus!

 • icoon gesprek

  Stappenplan

  Via ons Stappenplan boek je in 6 stappen de perfecte muzikale ondersteuning voor jullie bruiloft!

 • icoon yoga pose

  Flexibiliteit

  Omdat onze solisten zichzelf begeleiden tijdens het zingen zijn ze erg flexibel inzetbaar, ook op kleinere trouwlocaties.

Wat bruidsparen en leveranciers over ons zeggen.

Khalil heeft onze ceremonie en toost voorzien van muziek. Het gaf een persoonlijk tintje aan onze dag! Khalil heeft mooie stem! Is makkelijk benaderbaar en reageert snel op vragen. Zeker een aanrader!
Denise en Sibren
Denise & Sibren Renesse, Nederland
Met de charmante en super lieve Khalil als artiest in de huwelijkceremonie zijn jullie verzekerd van een sfeer, die alleen hij kan brengen en wordt er een prachtige dierbare herinnering gemaakt. Khalil boeken voor jullie grote dag is niet alleen kadootje voor jullie zelf, maar ook voor jullie gasten!!
Reinolda de Bruin
Reinolda de Bruin Zelfstandig trouwambtenaar
Ontzetten genoten van de muzikale omlijsting op onze bruiloft. Samen met Marcel hebben jullie niet alleen bij ons, maar ook bij onze gasten letterlijk en figuurlijk de juiste snaar weten te raken. (...) Jullie zijn ook twee sympathieke mensen die je om je heen wilt hebben op zo'n mooie dag.
Alex en Petra
Alex & Petra Leeuwarden, Nederland
Livemuziek is van grote meerwaarde tijdens je ceremonie. Als professional in de trouwwereld raad ik het alle liefdesparen aan. En áls je daar dan voor kiest, zit je met Khalil van ceremoniemuziek.nl meer dan gebakken. Boeken! Doen!
Charlotte de Moel
Charlotte de Moel Zelfstandig trouwambtenaar
Just amazing! Khalil played for our wedding reception in Amsterdam, and set the perfect ambience for the day. Working with Khalil was great; he was professional, catered to our preferences and above all, is a stupidly talented singer and guitarist! Couldn't recommend enough!
Sophie & Jacob
Sophie & Jacob Amsterdam, Nederland
De voorbereiding was heel fijn; er was goed contact en Khalil hield rekening met onze wensen. Ook de gasten waren vol lof. Ben je dus op zoek naar een unieke invulling van je ceremonie; bel dan Khalil!
Maureen en Mechiel
Maureen & Mechiel Amsterdam, Nederland
Khalil heeft onze trouwdag nog specialer gemaakt. De liedjes heeft hij geweldig gezongen (wat een stem!) en ook daarna tijdens de borrel en ná het diner was het optreden fantastisch, en passend bij de sfeer.
Sabina en Peter
Sabina & Peter Diemen, Nederland

Hebben jullie verdere vragen?
Plan vrijblijvend een gesprek met ons in!