Sfeervol trouwen in het midden van het land

Zijn jullie van plan om in Utrecht te trouwen en nog zoekende naar bruiloft muziek: een muzikale omlijsting van jullie ceremonie, toast, of diner? Ceremoniemuziek.nl maakt jullie bruiloft compleet met sfeervolle livemuziek op jullie grote dag.

Dankzij de conservatorium-achtergrond van onze artiesten zijn wij thuis in verschillende stijlen waaronder pop, soul, jazz, bossa-nova, maar ook Nederlandstalige muziek. Daarnaast hebben wij al meerdere jaren ervaring met het optredens op bruiloften in Utrecht en omstreken. Een van onze eerste bruiloft-optredens vond plaats in het prachtige Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht, daarnaast zijn wij ook vaste muzikanten bij Slot Zeist.

Ceremoniemuziek Utrecht

Muziek tijdens de ceremonie is zeer persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat jullie de juiste liedjes kiezen. Misschien is er al dat ene liedje waar jullie een persoonlijke herinnering aan hebben of, waar jullie samen gewoon erg van kunnen genieten. Mochten jullie nog opzoek zijn naar inspiratie voor toepasselijke ceremonieliedjes kijk dan even bij onze repertoirelijsten.

Muziek na de ceremonie: Toast, Borrel, Diner

Wanneer het spannendste moment van de bruiloft voorbij is, is het tijd om te toasten. Als de gasten jullie hebben gefeliciteerd kunnen jullie eindelijk even ontspannen. Ook hierbij is  livemuziek een enorme meerwaarde: door fijne sfeermuziek op de achtergrond te hebben worden de gasten op hun gemak gesteld en heeft iedereen wat om naar te luisteren, ook wanneer men even niet in gesprek is.

Bruiloft Muziek Utrecht Boeken

Zijn jullie op zoek naar een sfeervolle, muzikale invulling op jullie bruiloft? Neem voor meer informatie gerust contact of lees over ons.