Fantastisch!

“Khalil, we vonden het supertof dat je vandaag bij ons was. Bij de ceremonie en ook nog tijdens de borrel. Mede dankzij jou is het echt een dag vol liefde geworden en we zijn je super dankbaar. Ook van onze gasten hebben we super veel positieve reacties gehad. Fantastisch! Dankjewel. Top man!”

Arieke & Michel
Etten-Leur, Nederland

If you ever need somebody!

“Hey Khalil, dankjewel voor de enorm leuke muziek! We hebben echt van je genoten en ‘If you ever need somebody’ dan moet je zeker jou hebben! Dankjewel. We willen jou echt bedanken. Alle gasten waren ontroerd en iedereen moest huilen, ik ook. Zelfs mijn zus – die spreekt helemaal geen Nederlands en geen Engels – ook zij was door jouw muziek diep geraakt. Bedankt. Dankjewel!”

Dorota & Gertjan
Utrecht, Nederland

Wat bruidsparen en leveranciers over ons zeggen

Khalil heeft onze ceremonie en toost voorzien van muziek. Het gaf een persoonlijk tintje aan onze dag! Khalil heeft mooie stem! Is makkelijk benaderbaar en reageert snel op vragen. Zeker een aanrader!
Denise en Sibren
Denise & Sibren Renesse, Nederland
Met de charmante en super lieve Khalil als artiest in de huwelijkceremonie zijn jullie verzekerd van een sfeer, die alleen hij kan brengen en wordt er een prachtige dierbare herinnering gemaakt. Khalil boeken voor jullie grote dag is niet alleen kadootje voor jullie zelf, maar ook voor jullie gasten!!
Reinolda de Bruin
Reinolda de Bruin Zelfstandig trouwambtenaar
Ontzetten genoten van de muzikale omlijsting op onze bruiloft. Samen met Marcel hebben jullie niet alleen bij ons, maar ook bij onze gasten letterlijk en figuurlijk de juiste snaar weten te raken. (...) Jullie zijn ook twee sympathieke mensen die je om je heen wilt hebben op zo'n mooie dag.
Alex en Petra
Alex & Petra Leeuwarden, Nederland
Livemuziek is van grote meerwaarde tijdens je ceremonie. Als professional in de trouwwereld raad ik het alle liefdesparen aan. En áls je daar dan voor kiest, zit je met Khalil van ceremoniemuziek.nl meer dan gebakken. Boeken! Doen!
Charlotte de Moel
Charlotte de Moel Zelfstandig trouwambtenaar
Just amazing! Khalil played for our wedding reception in Amsterdam, and set the perfect ambience for the day. Working with Khalil was great; he was professional, catered to our preferences and above all, is a stupidly talented singer and guitarist! Couldn't recommend enough!
Sophie & Jacob
Sophie & Jacob Amsterdam, Nederland
De voorbereiding was heel fijn; er was goed contact en Khalil hield rekening met onze wensen. Ook de gasten waren vol lof. Ben je dus op zoek naar een unieke invulling van je ceremonie; bel dan Khalil!
Maureen en Mechiel
Maureen & Mechiel Amsterdam, Nederland
Khalil heeft onze trouwdag nog specialer gemaakt. De liedjes heeft hij geweldig gezongen (wat een stem!) en ook daarna tijdens de borrel en ná het diner was het optreden fantastisch, en passend bij de sfeer.
Sabina en Peter
Sabina & Peter Diemen, Nederland