Over Ceremoniemuziek.

Wij zijn een team van professionele muzikanten die zich hebben gespecialiseerd in trouwceremonies, bruiloften, songwriting workshops en zakelijke events. Wij werken niet voor, maar samen met jullie om de dag van jullie leven onvergetelijk te maken.

De muziek perfect laten aansluiten op de gelegenheid is ons doel en waar wij energie van krijgen. Na de keuze van jullie artiest, de liedjes en de volgorde regelen wij de rest. Van geluidstechniek tot afstemming met de ambtenaar, jullie worden volledig ontzorgd in de organisatie voor en tijdens de bruiloft.

Dankzij ons transparante stappenplan weten jullie precies waar in het proces we zitten, welke informatie we nog van jullie nodig hebben en welke knopen nog doorgehakt moeten worden. Waar nodig zijn we 24/7 bereikbaar om jullie van advies te voorzien. Niet alleen op het gebied van de muziek, maar op elk denkbaar vlak rondom jullie bruiloft. Met ons geniet je niet alleen van muzikale omlijsting, maar haal je tevens jarenlange ervaring en de beste connecties in de trouwbranche aan boord.