Muziek Bruiloft Ceremonie Binnenkomst

Vijf liedjes voor een onvergetelijke entree

De binnenkomst van de bruid in haar witte jurk is het eerste hoogtepunt van de trouwceremonie. Vlak voor de entree is de spanning in de zaal te snijden  en zit iedereen klaar om de dame in kwestie met een luid applaus te ontvangen. Natuurlijk hoort bij dit moment muziek. Het is gebruikelijk om het nummer ongeveer een minuut voor de entree te starten en vervolgens door te laten klinken totdat de bruid en de bruidegom samen plaats hebben genomen.

Het kan best lastig zijn om geschikte muziek te vinden die jullie aanspreekt, tegelijk romantisch is én bij de binnenkomst past. Om deze reden volgt hier een selectie van vijf nummers die de start van jullie ceremonie compleet maken.

Muziek Binnenkomst –  #1 John Legend – All Of Me

Een prachtige piano-ballad geschreven door John Legend over onvoorwaardelijke liefde en het accepteren van elkaars imperfecties. Er altijd voor elkaar zijn door dik en dun. Dit nummer is perfect als binnenkomst-lied.

#2: Ed Sheeran – Perfect

Een van Ed Sheeran’s bekendste nummers en uitermate geschikt voor de entree. Het waltzritme in de muziek geeft dit nummer een extra romantisch gevoel mee.

#3: Can’t Help Falling In Love With You – Elvis Presley

Dit klassieke liefdeslied gaat over de machteloosheid die we hebben over ons hart. Over dat de tijd stil staat wanneer je verliefd wordt en je op dat moment geen andere keuze hebt dan je over te geven aan het gevoel. Het nummer komt prachtig tot z’n recht tijdens de entree.

Ceremonie Muziek Favoriet

#4: Stand By Me

Een bekend liefdeslied over erop vertrouwen dat alle moeilijkheden die de toekomst kan brengen samen te doorstaan zijn. De titel van het nummer is ook erg goed te associëren met een bruiloft waarin twee geliefden naast elkaar staan. Perfect voor een binnenkomst.

#5: Louis Armstrong – What A Wonderful World

Een van de prachtigste liedjes ooit geschreven gaat over vriendschap, liefde en verwondering om al het moois dat de wereld ons te bieden heeft. Door vele grootheden vertolkt waarvan de bekendste waarschijnlijk Louis Armstrong is. Dit nummer maakt jullie ceremonie tot een waar sprookje.

Binnenkomst Bruid Livemuziek

Een live uitvoering van een lied tijdens de binnenkomst zorgt dat de boodschap en sfeer van het nummer nog beter overkomen op iedereen aanwezig in de zaal. Opzoek naar iemand om jullie nummers live te vertolken? Neem contact op via het onderstaande formulier en ik help jullie graag verder. Meer over mij is te vinden op de volgende pagina: over mij