Stappenplan

1. Keuze voor artiest & aanvraag

Maak kennis met onze artiesten via de artiestenpagina. Hier vinden jullie foto’s, video’s en repertoirelijsten. Wanneer jullie een keuze hebben gemaakt, is via het contactformulier direct een offerte op te vragen.

2. Digitale offerte & acceptatie

Jullie ontvangen een interactieve offerte met het standaardpakket en een aantal aan te vinken plusopties. Zodra jullie de offerte hebben doorgelezen kunnen jullie akkoord geven door deze digitaal te onderteken aan de onderzijde van de offerte.

3. Aanbetalingsfactuur

Na ontvangst van jullie ondertekende offerte sturen we een aanbetalingsfactuur. Zodra deze is voldaan, is de boeking definitief.

4. Vragenlijst

Nadat de aanbetaling is voldaan ontvangen jullie een digitale vragenlijst. Deze vragenlijst dient volledig te worden ingevuld zodat wij alle benodigde informatie hebben. Deze informatie gebruiken we om de muziek op jullie bruiloft perfect af te stemmen en te zorgen dat alles precies volgens plan verloopt. Zijn er velden die jullie niet kunnen invullen? Neem dan eerst contact met ons op voordat jullie het formulier versturen.

4. Optioneel: (video)call met artiest

Graag een (video)call met jullie artiest? Laat het ons weten en we zorgen dat de artiest contact met jullie opneemt.

5. Restfactuur

Vier weken voorafgaand aan jullie bruiloft sturen wij de restfactuur. Deze kunnen jullie betalen via iDeal, of handmatige overboeking. Om onze artiesten te beschermen dient deze factuur vóór jullie trouwdag voldaan te zijn.

6. Jullie grote dag!

Eindelijk! Jullie trouwdag is aangebroken. Vandaag maken we er samen een onvergetelijke bruiloft van. Dringende last minute vragen, of opmerkingen? Neem telefonisch contact met ons op en we helpen jullie graag verder.