Een onmisbaar stukje sfeer

Bruidsparen kiezen steeds vaker voor livemuziek tijdens de trouwceremonie en je kan ze geen ongelijk geven. Livemuziek is namelijk veel sfeervoller dan een Spotify-playlist of Cd’tje. Bovendien kan een muzikant inspelen op (on)verwachte gebeurtenissen binnen de ceremonie. Wanneer het tekenen van de akte iets uitloopt kan een muzikant het nummer ter plekke iets verlengen. Met een Cd’tje gaat dat niet.

De huwelijksceremonie krijgt een extra laag met livemuziek

Er is iets magisch aan het hebben van een live artiest die speciaal voor jullie een of meerdere liedjes heeft voorbereid. Ook de mensen in de zaal zullen dit merken. Het geeft een punt van rust wanneer de zenuwen opspelen. Ook voor jullie als bruidspaar kan het prettig zijn even niet alle aandacht op je gericht te hebben. Een live uitvoering tijdens de trouwceremonie is dan een mooi moment om even op adem te komen en de omgeving in acht te nemen.

Livemuziek tijdens jullie trouwceremonie?

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om livemuziek tijdens jullie trouwceremonie. Van instrumentale muziek tot een vertolking van jullie favoriete nummers. Alleen tijdens de ceremonie of ook aansluitend bij de borrel en het diner. Eigenlijk hangt het geheel van jullie persoonlijke wensen af en is alles mogelijk.

Mochten jullie willen kiezen voor livemuziek tijdens jullie trouwceremonie, of zijn jullie nog zoekende en hebben jullie wat onbeantwoorde vragen? Neem dan even contact op via het onderstaande formulier en ik stuur jullie zo snel mogelijk een reactie.

Succes met de voorbereidingen!