Bruiloft zanger met gitaar en microfoon

Bruiloft Muziek Utrecht

Sfeervol trouwen in het midden van het land

Zijn jullie van plan om in Utrecht te trouwen en nog zoekende naar bruiloft muziek: een muzikale omlijsting van jullie ceremonie, toast, of diner? Ceremoniemuziek.nl maakt jullie bruiloft compleet met sfeervolle livemuziek op jullie grote dag.

Dankzij mijn conservatorium-achtergrond ben ik thuis in verschillende stijlen waaronder pop, soul, jazz, bossa-nova, maar ook Nederlandstalige muziek. Daarnaast heb ik al meerdere jaren ervaring met het optreden als bruiloft zanger in Utrecht en omstreken. Een van mijn eerste bruiloft-optredens vond plaats in het prachtige Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht, daarnaast ben ik ook vaste bruiloftszanger bij Slot Zeist.

Ceremoniemuziek Utrecht

Muziek tijdens de ceremonie is zeer persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat jullie de juiste liedjes kiezen. Misschien is er al dat ene liedje waar jullie een persoonlijke herinnering aan hebben of, waar jullie samen gewoon erg van kunnen genieten. Mochten jullie nog opzoek zijn naar inspiratie voor toepasselijke ceremonieliedjes kijk dan even bij mij repertoirelijst.

Muziek na de ceremonie: Toast, Borrel, Diner

Wanneer het spannendste moment van de bruiloft voorbij is, is het tijd om te toasten. Als de gasten jullie hebben gefeliciteerd kunnen jullie eindelijk even ontspannen. Ook hierbij is  livemuziek een enorme meerwaarde: door fijne sfeermuziek op de achtergrond te hebben worden de gasten op hun gemak gesteld en heeft iedereen wat om naar te luisteren, ook wanneer men even niet in gesprek is.

Bruiloft Muziek Utrecht Boeken

Zijn jullie opzoek naar een sfeervolle, muzikale invulling van jullie bruiloft? Neem voor meer informatie contact op met mij via het onderstaande contactformulier. Meer over mij is op de volgende pagina te vinden: over mij.

Vriendelijke groet,

Khalil

Paushuize buitenaanzicht avond
Bruid kletst met vriendin tijdens toast met zanger op de achtergrond