Prachtig trouwen in onze hoofdstad

Onze hoofdstad heeft een rijk aanbod aan prachtige trouwlocaties. Hebben jullie gekozen voor een bruiloft in Amsterdam, maar zijn jullie nog opzoek naar muzikale omlijsting van jullie bruiloft? Ik maak de sfeer op jullie grote dag graag compleet met op jullie wensen afgestemde livemuziek tijdens de ceremonie en bijvoorbeeld de toost of het diner.

Ik ben naast mijn studie aan het conservatorium al meerdere jaren actief als bruiloft-muzikant en -zanger in Amsterdam, Utrecht en de rest van het land. Naast pop, soul en jazz ben ik ook thuis in bossanova en Nederlandstalige muziek. Een van de mooiste trouwlocaties die ik tijdens mijn werk als ceremoniezanger ben tegengekomen is The Grand Amsterdam.

Ceremoniemuziek Amsterdam

Kies voor tijdens de ceremonie muziek waarmee jullie een persoonlijke connectie hebben. Dat kan zijn vanwege een bepaalde ervaring of herinnering, maar ook omdat een bepaald nummer jullie allebei erg aanspreekt. Door de jaren heen heb ik al een groot aantal trouwliedjes verzameld die ik heb mogen voordragen. Ter inspiratie zijn deze te vinden in mijn repertoirelijst.

Muziek na de ceremonie: Toost, Borrel, Diner

Het eind van de ceremonie luidt het moment van de toast in. Nadat de taart is aangesneden staan de gasten in de rij om jullie te feliciteren. Voor alle aanwezigen is het fijn om na de geladenheid van de ceremonie even te kunnen ontspannen. Livemuziek op de achtergrond is hierbij erg sfeervol en doordat het volume wordt aangepast aan de setting, kan men elkaar goed blijven verstaan. Hetzelfde geldt voor het diner waarbij livemuziek een gezellige, feestelijke ambiance creëert waarbij iedereen zich op z’n gemak voelt.

Bruiloft Muziek Amsterdam Boeken

Om de beschikbaarheid op te vragen, of voor andere vragen zijn wij te bereiken via ons contactformulier. Willen jullie graag meer over ons weten? Kijk dan even op de pagina over ons.