Prachtig trouwen in de hoofdstad

Trouwen jullie in Den Bosch of omgeving? De gemeente ’s-Hertogenbosch kent vele prachtige trouwlocaties. Misschien hebben jullie gekozen voor een historische plek als Het Witte Kasteel in Loon Op Zand, of gaan jullie voor een moderne locatie zoals het Golden Tulip Hotel.

Behalve de trouwlocatie, is de muziek op jullie bruiloft ook erg bepalend voor de sfeer. Ceremoniemuziek.nl zorgt ervoor dat de muziek tijdens jullie ceremonie, toast en diner perfect op jullie wensen is afgestemd zodat het voor jullie en de gasten een onvergetelijke bruiloft wordt.

Ceremoniemuziek Den Bosch

Hebben jullie al besloten welke liedjes jullie tijdens de ceremonie willen horen? Muziek waar jullie een persoonlijke band mee hebben werkt vaak het beste. Mochten jullie inspiratie nodig hebben, bekijk hier dan even mijn repertoirelijst. Gebruikelijk is om tijdens de binnenkomst van de bruid een lied te hebben, tijdens het tekenen van de akte en als afsluiting van de ceremonie.

Livemuziek tijdens de borrel en het diner

Na de ceremonie is het tijd om even te ontspannen tijdens de borrel. Ook hier komt sfeervolle livemuziek erg goed tot z’n recht. Voor de geluidsapparatuur wordt gezorgd en het volume van de muziek wordt aangepast op de setting zodat alle aanwezigen elkaar goed kunnen blijven verstaan.

Bruiloft Muziek Den Bosch Boeken

Meer weten over de mogelijkheden van livemuziek tijdens jullie ceremonie, borrel en diner? Neem contact op via het onze contactpagina en ik help jullie graag verder. Om meer over ons te weten te komen verwijs ik jullie graag naar de volgende pagina: over ons