Van landhuis De Oliphant tot het Het Koetshuis, Rotterdam kent genoeg bijzondere trouwlocaties. Als de locatie en de belangrijkste zaken voor jullie bruiloft eenmaal zijn geregeld, is het tijd om de details in te vullen. Muziek bijvoorbeeld, is iets waar jullie waarschijnlijk pas later in de planning aan denken. Toch kan de juiste muzikale invulling op jullie trouwdag een groot verschil maken.

Ceremoniemuziek Rotterdam

Een livemuzikant die jullie liedjes zingt tijdens de ceremonie geeft een voelbare extra dimensie. Ook tijdens de aansluitende toast geeft een livemuzikant meer sfeer.

Ik help jullie graag om jullie dag onvergetelijk te maken door samen de juiste liedjes te selecteren voor elk moment. Zie ook mijn repertoirelijst ter inspiratie.

Livemuziek na de huwelijksceremonie

Sfeervolle livemuziek kan enorm helpen om even te ontspannen. Vooral na de stress en drukte van de huwelijksvoltrekking is het heel fijn om even tot rust te komen. De technische kant van de muziek regel ik zelf en het volume van mijn muziek stem ik af op de setting.

Bruiloft Muziek Rotterdam Boeken

Het zou mij een eer zijn de muziek te morgen verzorgen tijdens jullie huwelijk. Voor vragen en beschikbaarheid kunnen jullie contact me me opnemen via het onderstaande formulier. Meer over ons is te vinden via: over ons.