Een sfeervolle toevoeging bij elke gelegenheid

Live achtergrondmuziek maakt elke gelegenheid sfeervoller, of het nu om een receptie, borrel, bedrijfsfeest of om een ander evenement gaat. Dankzij mijn conservatoriumachtergrond ben ik thuis in verschillende stijlen waaronder Pop/Jazz/Soul/Bossa-Nova en Nederlandstalige muziek. Wanneer ik word benaderd voor live achtergrondmuziek ga ik eerst opzoek naar passende nummers voor bij de gelegenheid. Leent de plek zich meer voor luisterliedjes of zijn up-tempo songs ook geschikt? Tevens het geluidsniveau pas ik op de gelegenheid aan, dat kan verschillen van volledig akoestisch tot (licht) versterkt.

Live Achtergrondmuziek voorbeeld: Just The Two Of Us

Een fijn, swingend nummer dat ik regelmatig bij verschillende gelegenheden speel is Just The Two Of Us. Dit nummer werd groot gemaakt door Bill Withers en leent zich vanwege het uptempo, groovy ritme perfect voor gitaar. Bekijk mijn cover in de uitzending van RTL Summer Night met met Beau van Erven Dorens. Op zoek naar meer muziek uit mijn repertoire? Kijk dan even op de volgende pagina’s: Ceremoniemuziek top 10 en Homepage

Bezetting bij Live Achtergrondmuziek

Wanneer ik als solo artiest word ingeschakeld om live achtergrondmuziek te verzorgen zing ik het repertoire zelf en begeleid ik mezelf op gitaar. Voor kleinere gelegenheden is dit erg geschikt vanwege de lagere kosten en de beperkte ruimte die er nodig is. Via het conservatorium heb ik een breed netwerk aan muzikanten opgebouwd. Het is daarom in overleg ook mogelijk om naast mij een pianist of percussionist in te schakelen. Zo krijgt de muziek iets meer “body” wat beter past bij grotere gelegenheden. In overleg is alles mogelijk en stem ik mijn muziek precies op de wensen en setting af. Neem voor meer informatie contact ons op via onze contactpagina.