Voor een feestelijke viering van jullie huwelijk

Het huwelijksjubileum of de huwelijksverjaardag is het moment dat je de jaren viert die jullie getrouwd zijn. Vanaf de officiële huwelijksdatum vier je na 12.5 jaar het koperen jubileum. Na 25 jaar is het zilver, na 50 jaar goud en na 60 jaar diamant. Het behalen van 70 jaar wordt een platina bruiloft genoemd. Houden jullie van een feestje, dan kunnen jullie er zelfs voor kiezen om na een jaar jullie katoenen bruiloftsjubileum te vieren!

Natuurlijk is livemuziek op jullie jubileum onmisbaar. Misschien hebben jullie door de jaren heen jullie eigen favoriete liedjes uitgewisseld, of zijn er liedjes die jullie huwelijksdag hebben omlijst. Ik studeer met plezier jullie favoriete nummers in. Raadpleeg mijn repertoirelijst voor meer toepasselijke muziek.

Livemuziek op jullie jubileum boeken

Meer weten over de mogelijkheden van livemuziek tijdens jullie huwelijksjubileum? Via het onderstaande formulier is mijn beschikbaarheid op te vragen en ben ik te contacteren voor al jullie vragen. Meer over mij is te vinden op de pagina: over mij